Cinc equips del JH la Llagosta disputen la Granollers Cup

Cinc equips de base del Joventut Handbol la Llagosta han començat la Granollers Cup, que dimecres va celebrar l’acte d’inauguració. El torneig granollerí és un dels més importants de l’handbol de base del sud d’Europa i compta amb 5.000 esportistes entre 376 d’equips d’arreu del món.

Per a l’entitat llagostenca han pres part els equips femenins aleví, infantil i cadet; i els masculins infantil i cadet. El club va ser-hi ahir a l’acte inaugural que va començar a la plaça de la Porxada de Granollers i va acabar al Palau d’Esports d’handbol. Des d’avui i fins dissabte es juguen els partits de la fase de grups i diumenge les fases finals.

A més, Carla Canalejas i Ariadna Muñoz, jugadores del club llagostenc, prenen part al torneig internacional de Granollers amb la selecció catalana. Canalejas ho fa amb el cadet i Muñoz amb l’infantil.

Nou equip cadet masculí d’handbol sorra

El Joventut handbol la Llagosta ha posat en marxa per aquest estiu un equip d’handbol sorra cadet masculí amb el sobrenom Red Devils JHLL. El conjunt s’ha inscrit als tornejos de Calella i Maresme Week, que tindran lloc els dies 8 i 9 de juliol. Tot i que a finals de mes es podria inscriure també en un tercer torneig, a Calonge.

La entrada Cinc equips del JH la Llagosta disputen la Granollers Cup aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat