Demesenllà

  Dissabte de 22 a 24 h

  Demesenllà és un programa setmanal de dues hores que se centra bàsicament en la multitud de gèneres que conformen les anomenades músiques del món i en d’altres sonoritats alternatives, com les músiques mestisses, les purament tradicionals, l’etnojazz, el blues o el new age, entre moltes altres. A través de les diverses seccions del programa, en una mateixa edició podem viatjar des de Granada o Barcelona fins a Mongòlia, passant per l’Argentina, Zanzíbar, Turquia o qualsevol altre punt del planeta que us pugui venir al cap. De vegades el viatge és en el temps i retrocedim un grapat de dècades per escoltar tangos, blues o fanfàrries romaneses.

  Informació i opinió excloent-hi la crítica negativa, agenda d’esdeveniments musicals, presentació de novetats, entrevistes i, en ocasions, sessions musicals acústiques en directe.

  Un programa realitzat i presentat per Jordi García.
  demesenlla@yahoo.es
  https://www.facebook.com/jordi.demesenlla
  http://musicademesenlla.blogspot.com.es/

   

   

  Compartir
  Article anteriorEl lado oscuro
  Proper articleJAZZ FM