El CD la Concòrdia guanya les 24 hores de futbol sala femení de Cambrils

El Club Deportivo la Concòrdia s’ha proclamat campió de les 24 hores de futbol sala femení Wala Ciutat de Cambrils. Les de la nostra localitat es van imposar als penals amb un ajustat 9 a 8 al conjunt de les 4 replegades, després d’acabar el temps reglamentari amb un empat a un gol.

El torneig es va disputar el cap de setmana passat. La Concòrdia es va presentar amb el primer equip i amb algunes jugadores dels conjunts de base. Aquest és el primer campionat que ha comptat a la banqueta amb el nou entrenador del club llagostenc, Iván Beas.

La competició va servir per començar a conèixer les jugadores del primer equip. El conjunt es presentarà la propera temporada amb molts canvis, ja que algunes jugadores han marxat i el club ha fet noves incorporacions.

Tot i que encara no es coneix el calendari de la propera temporada, el primer equip començarà els entrenaments el 29 d’agost. L’objectiu és aconseguir fer un conjunt per afrontar amb garanties el segon any a la Segona Nacional.

A les 24 hores de Cambrils també van destacar dues exjugadores de la Concòrdia, Estefa Jémez i Laia Martínez. Jémez va ser la millor jugadora del torneig. La llagostenca jugava amb el Prominente, que va ser tercer. Martínez, que va disputar el torneig amb el Shalketmeto, quart classificat, va ser la màxima golejadora del campionat.

La entrada El CD la Concòrdia guanya les 24 hores de futbol sala femení de Cambrils aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat