L’Escola de Música encara té places lliures per al proper curs

Encara hi ha places lliures a l’Escola Municipal de Música de la Llagosta per al curs 2016-2017. Les persones interessades s’han d’adreçar a aquest centre, situat a l’edifici de Can Pelegrí, per demanar informació de dilluns a divendres de les 17 a les 20 hores durant tot el mes de setembre. Les classes del nou curs començaran el 26 de setembre.

Tant l’oferta formativa com els preus són els mateixos del curs passat. La formació de música i moviment per als infants de P4 fins a segon de Primària, així com per als infants amb necessitats educatives especials, té un quota mensual de 10 euros. A partir de P5 s’ofereix la possibilitat d’introduir-se al món dels instruments. En aquest cas, el preu és de 25 euros al mes.

La formació bàsica per a infants a partir de tercer de Primària fins adults té una tarifa de 50 euros mensuals. Aquest tipus de formació inclou llenguatge musical, coral i instruments. També hi ha la possibilitat d’escollir un segon instrument per 20 euros mensuals.

L’oferta formativa del centre es complementa amb el programa Música a mida. En aquest cas hi ha classes d’instrument (de 25 a 60 euros segons la modalitat), Llenguatge musical (15 euros), Coral els Petits Oxalaires (5 euros), Els Oxalaires i Oxalà (10 euros) i Conjunts instrumentals per projectes (10 euros).

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta ofereix estudis de fins a setze instruments, entre els quals es troben piano, guitarra, flauta, saxofon, violí o percussió.

La entrada L’Escola de Música encara té places lliures per al proper curs aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat