El sènior masculí del Joventut Handbol inicia la lliga amb derrota

Alguns dels jugadors que s'han incorporat al sènior masculí.

Alguns dels jugadors que s’han incorporat al sènior masculí.

El conjunt sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta es desplaçarà el proper cap de setmana a a la pista de la Unió Esportiva Sarrià, després de perdre diumenge el primer partit de lliga contra el Bordils C per 22 a 27. L’equip que entrena Xavi Canalejas va ser molt irregular i els visitants ho van aprofitar per emportar-se el triomf del Pavelló Antonio García Robledo.

El Joventut Handbol és penúltim, mentre que la Unió Esportiva Sarrià, que ve de perdre a la pista de la Salle Bonanova Atlètic (27-25), és desè. El conjunt llagostenc s’ha reforçat aquesta temporada amb diversos jugadors amb l’objectiu de lluitar per pujar de categoria.

Per la seva part, el sènior femení començarà diumenge la lliga a casa contra el Tarragona. El conjunt llagostenc milita al grup 2 de la Primera Catalana.

D’altra banda, diversos jugadors de la base del Joventut Handbol la Llagosta han entrenat durant els darrers dies amb les seleccions catalanes de les seves respectives categories. Es tracta de Carla Canelejas, Ari Muñoz, Sofia Serrano, Yusupha Kejera i Carlos Gómez

La entrada El sènior masculí del Joventut Handbol inicia la lliga amb derrota aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat