El sènior A del CD la Concòrdia empata amb el líder

IMG_7178[1]El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha empatat aquesta tarda (2-2) a casa contra el líder, el Futsal Esportiu Hispanic de Torrent. Les jugadores d’Iván Beas han trencat així una ratxa de tres derrotes seguides.

Les visitants han fet el 0 a 1 al minut 2. Poc després, Sonia Blanco ha empatat en una errada de la portera visitant. La mateixa Sonia Blanco ha marcat el 2 a 1 al minut 4 aprofitant un regal de la defensa de l’Esportiu Hispanic. El líder ha empatat al minut 16 amb un gran xut des de fora de l’àrea.

Les visitants han buscat el gol de la victòria a la segona part, però s’han trobat amb la bona defensa local i amb les intervencions sota pals de Claudia. La Concòrdia ha tingut una oportunitat molt clara a peus de Cristina al minut 14, però no l’ha aprofitat.

A falta d’un minut i 31 segons per al final, els àrbitres han expulsat de forma rigorosa per doble groga Alma i les llagostenques han jugat fins al final en inferioritat, però s’han defensat molt bé. La Concòrdia té ara quatre punts i el proper cap de setmana anirà a la pista del Joventut d’Elx.

La entrada El sènior A del CD la Concòrdia empata amb el líder aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat