Treballada victòria de l’HC Vallag contra el Sant Llorenç – Sant Feliu B

El sènior de l’Handbol Club Vallag va sumar la quarta victòria de la temporada a Sant Feliu de Llobregat i va refer-se de la derrota de fa dues setmanes a la seva pista. Els llagostencs van guanyar dissabte a domicili contra el Sant Llorenç – Sant Feliu B per 27 a 30.

El partit va ser igualat fins als darrers deu minuts, quan l’equip taronja va aconseguir un avantatge de 4 gols. Fins aleshores, l’electrònic havia estat molt disputat amb avantatges entre els dos equips d’un gol. Al tram decisiu, els de Pedro Iglesias es van mostrar superiors i van sumar una nova victòria.

El Vallag ocupa el tercer lloc amb 8 punts, a 1 de diferència del líder, el Manyanet B, i té els mateixos que segon i quart, Sant Esteve de Palautordera B i Sant Cucat C, respectivament. El següent compromís de l’equip de la nostra localitat serà contra el Sant Martí Adrianenc C, que és cinquè amb 6 punts. El compromís tindrà lloc dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 hores.

La entrada Treballada victòria de l’HC Vallag contra el Sant Llorenç – Sant Feliu B aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat