El CE la Llagosta celebra la victòria contra l’EFB Sentmenat en el temps afegit

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va imposar-se contra l’EFB Sentmenat en el temps afegit. Un gol de Miquel Marfà va donar la victòria diumenge passat a l’equip d’Humberto Velasco per 2 a 3.

L’equip llagostenc va haver de capgirar el marcador per aconseguir la victòria. La Llagosta va igualar l’electrònic en dues ocasions: la primera, abans del descans per fer l’1 a 1; i la segona, després de la represa, per posar el 2 a 2. Els dos primers gols llagostencs els va marcar Sebi Ionut, que és el tercer màxim golejador del grup 8 de la Quarta Catalana amb 8 gols. L’esclat d’alegria llagostenca va arribar en el temps afegit amb el gol de la victòria de Marfà.

La Llagosta puja fins al novè lloc i suma 12 punts. Aquest cap de setmana, l’equip de la nostra localitat tindrà jornada de descans.

La entrada El CE la Llagosta celebra la victòria contra l’EFB Sentmenat en el temps afegit aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat