El Club Judo-Karate guanya cinc medalles en el català infantil i cadet

Kaisan Molina en el primer lloc del podi. Fotografia: Facebook Club Judo-Karate la Llagosta.

El Club Judo-Karate la Llagosta va sumar cinc medalles en el Campionat de Catalunya de judo infantil i cadet. La trobada va tenir lloc dissabte passat al pavelló Llars Mundet de Barcelona amb gairebé mig miler de joves judokes.

En la categoria infantil, el gimnàs llagostenc va aconseguir tres podis amb la medalla d’or de Kaisan Molina, en més de 60 quilos; la plata de Claudia Uceda, en menys de 48 quilos; i el bronze de Paula Bienvenido, en menys de 57 quilos. En categoria cadet van penjar-se una medalla Nadia Vidal, plata en menys de 70 quilos, i Nathan Rico, bronze en menys de 90 quilos. A més, van quedar en quart lloc els cadets Moises Garcia i Ricardo Pérez, i l’infantil Bogdan Ivancea.

La entrada El Club Judo-Karate guanya cinc medalles en el català infantil i cadet aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat