El BM la Roca guanya el torneig de la Marató del Joventut Handbol

L'equip del BM la Roca. Imatge del twitter del Joventut Handbol.

L’equip cadet del BM la Roca. Imatge del twitter del Joventut Handbol.

El Balonmano la Roca, amb el llagostenc José Manuel Chica a les seves files, va ser el guanyador del torneig de categoria cadet que va organitzar ahir el Joventut Handbol la Llagosta dins dels actes per recaptar diners per a la Marató de TV3. Els de la Roca es van imposar per 24 a 22 al Futbol Club Barcelona després d’una pròrroga. En el partit pel tercer i quart lloc, el Balonmano Granollers va derrotar el Joventut Handbol per 31 a 19.

El torneig es va disputar en horari de tarda, mentre que pel matí va tenir lloc una trobada de minihandbol emmarcada dins del circuit Handbolicat de la Federació Catalana d’Handbol. En la competició van participar equips de les categories prebenjamí mixt, benjamí i aleví.

El Joventut Handbol donarà a conèixer en els propers dies, una vegada fet el recompte definitiu, els diners que va recaptar ahir i que destinarà a la Marató de TV3.

La entrada El BM la Roca guanya el torneig de la Marató del Joventut Handbol aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat