El CE la Llagosta guanya el segon partit de la temporada com a local

Humberto Velasco, entrenador CE la Llagosta.

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va sumar la segona victòria de la temporada com a local contra el Sant Fost. Els llagostencs van guanyar diumenge per 3 a 0 amb dos gols de Miquel Marfà i un de Lucas Garcia.

El conjunt dirigit per Humberto Velasco va superar un partit complicat amb un ampli resultat, tot i que va ser molt disputat. L’1 a 0, de Garcia, va arribar poc abans del descans. El gol de la tranquil·litat va arribar en el minut 61 en un tret de falta directe de Marfà, que va dictar sentència amb el 3 a 0 en el minut 78.

El CE la Llagosta puja fins a la novena posició del grup 8 de la Quarta Catalana amb 18 punts, empatat amb Roureda, al vuitè lloc, i l’Escola Futbol Base Sentmenat, al desè lloc. El proper partit dels llagostencs serà l’últim oficial del 2016 i es disputarà aquest cap de setmana en el camp del Cercle Sabadellès 1856, que és el segon classificat amb 25 punts i ve de guanyar pr 0 a 1 contra l’Escola Futbol Base Ripollet.

La entrada El CE la Llagosta guanya el segon partit de la temporada com a local aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat