SOS Can Vaquer reinvindicarà la rehabilitació de Can Baqué amb música i tallers

L’entitat SOS Can Vaquer celebrarà aquest dissabte i diumenge una jornada festiva amb Tornem a les arrels per reivindicar la rehabilitació de la masia Can Baqué i el 80è aniversari del municipi. El programa d’activitats, que se celebrarà a la plaça de la Masia, contempla concerts, tallers i un espai per a entitats.

Dissabte hi haurà la jornada música de 18 a 20 hores amb els grups Tòpics, Mariani, Fancy Candy Girls i Dumb Nation. Diumenge, de 10 a 14 hores, hi hauran tallers ecològics amb un punt de recollida de material reutilitzat i de treballs manuals; paradetes solidàries sobre el reciclatge; i es projectarà el documental Economia col·lectiva. A més, hi haurà un espai d’entitats amb La Morada, que recollirà joguines; La Veu de la plaça, que tractarà sobre els processos de participació ciutadana i el Banc del Temps; l’Asociación Rociera amb un taller de ball rociero; i el Fòrum de Debate Llagostense, que farà una crida per participar a La Marató de TV3.

La entrada SOS Can Vaquer reinvindicarà la rehabilitació de Can Baqué amb música i tallers aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat