La Ràdio Marató de Ràdio la Llagosta i Rems s’ha fet aquest matí

IMG_7794Ràdio la Llagosta Emissora Municipal, amb la col.laboració de l’entitat local Rems, ha celebrat aquest matí la setzena edició de la Ràdio Marató Solidària per recollir joguines per als infants de les famílies més necessitades de la nostra localitat. L’estand ha estat ubicat a la plaça d’Antoni Baqué. La Ràdio ha portat a terme un programa especial durant la celebració d’aquesta iniciativa solidària.

L’Ajuntament ha fet una aportació de 800 euros, amb els quals s’han comprat un bon nombre de joguines. La Policia Local de la Llagosta també ha donat els regals que va aconseguir durant la recent celebració d’un torneig solidari de futbol entre agents de diverses policies. L’Agrupació local del Partit dels Socialistes també ha fet la seva aportació, així com alguns veïns i veïnes.

L’objectiu de la marató radiofònica és que el dia de Reis cap infant de la Llagosta no es quedi sense joguines. Rems recollirà encara donacions a la seva seu, situada al número 30 del carrer de Santa Teresa, el dia 27 de les 10 a les 12 hores i el dia 30, de les 9 a les 12 hores.

La entrada La Ràdio Marató de Ràdio la Llagosta i Rems s’ha fet aquest matí aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat