145 persones i dos comerços lliuren el carnet de la deixalleria

Un total de 145 persones i dos comerços de la Llagosta es beneficiaran aquest any 2017 d’una bonificació del 10% en el rebut de les escombraries després d’haver lliurat a l’Ajuntament el carnet d’ús de la deixalleria. La xifra és similar a la del 2016, quan va ser 150 els beneficiats per aquesta mesura.

L’Ajuntament de la Llagosta ja ha començat a lliurar els carnets d’aquest any. Les persones interessades el poden recollir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, a l’edifici de la plaça d’Antoni Baqué.

La targeta s’ha de retornar amb les deu caselles segellades fins al 31 de desembre. Per beneficiar-se del 10% de bonificació en la taxa per recollida de residus, els botiguers han d’omplir 20 caselles.

La deixalleria està situada al polígon industrial de la Llagosta, a la cantonada dels carrers de Vic i de Gaudí. El seu horari és de dimarts a divendres de 10 a 13 h, i de 16 a 19 h; els dissabtes de 9 a 15 h; i els diumenges de 9.30 a 14 h.

A la deixalleria es pot portar oli de cuina i de cotxe, mobles, electrodomèstics de línia blanca, bateries de cotxe, residus elèctrics i electrònics, dissolvents, pintures, vernissos, ferralla, fluorescents i runes, entre d’altres.

La entrada 145 persones i dos comerços lliuren el carnet de la deixalleria aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat