La Concòrdia acaba la primera volta amb derrota

Marta Villagrasa ha debutat avui.

El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda contra l’Elx per 1 a 2 en partit corresponent a la darrera jornada de la primera volta. L’enfrontament ha estat força disputat, però les visitants s’han imposat gràcies al seu major encert en atac. A les files de la Concòrdia, ha debutat Marta Villagrasa, procedent del Rubí, de la Primera Divisió. Villagrasa ha fet un bon partit i ha d’ajudar les llagostenques sobretot en tasques ofensives.

Al descans, el marcador era d’1 a 0 amb gol de Sonia Ancosta, però, a la segona part, les visitants, que estan situades a la part alta de la classificació, han fet dos gols i han sumat els tres punts.

El proper cap de setmana, la Concòrdia començarà la segona volta del Campionat de Lliga amb el partit que disputarà a casa contra l’Esparreguera.

La entrada La Concòrdia acaba la primera volta amb derrota aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat