El cineasta llagostenc Rubén Abarca inicia una campanya de micromecenatge per al seu curtmetratge, Ivy

El llagostenc Rubén Abarca, director del curtmetratge Ivy, ha obert una campanya de micromecenatge per poder fer front a les tasques de postproducció i promoció del film. Abarca ha escollit la plataforma Verkami per aconseguir els 2.500 euros que necessita.

El director llagostenc té previst estrenar Ivy durant el mes de març als Cinemes Gran Via 2 de l’Hospitalet de Llobregat. D’altra banda, a finals del mateix mes, es farà un passi especial del curtmetratge exclusiu per a les persones que participin al micromecenatge.

Les aportacions a través de Verkami es poden fer a partir de cinc euros. Cada persona que es converteixi en mecenes rebrà una contraprestació depenent de la quantitat aportada. La campanya durarà uns 30 dies.

Ivy és un thriller de suspens. Segons explica el seu director, té personatges extrems que han de decidir entre la vida o la mort. La història se centra en una noia que se sent dominada per la seva amant. La intenció de Rubén Abarca és poder portar el curtmetratge a la secció oficial de festivals com el de Sitges o Cannes.

Abarca va estar present el cap de setmana passat al Saló del cinema i les sèries, que es va celebrar a La Farga de l’Hospitalet. L’objectiu principal era donar a conèixer el curtmetratge i portar a terme un Verkami en viu per començar a aconseguir el finançament que cal per acabar el projecte. El cineasta llagostenc ha explicat que “la gent està rebent molt bé el què és Ivy i han deixat els seus correus per saber que els oferim a canvi d’aportar els seus diners”.

La entrada El cineasta llagostenc Rubén Abarca inicia una campanya de micromecenatge per al seu curtmetratge, Ivy aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat