El Viejas Glorias suma un nou triomf abans de rebre la visita del líder

El Club Deportivo Viejas Glorias va sumar el cap de setmana passat la catorzena victòria seguida en derrotar l’Atlètic Teià per 6 a 0. Els llagostencs no van fer un bon partit davant d’un equip de la part baixa de la classificació.

Al descans, es va arribar amb un marcador de 2 a 0 amb gols de Cristian i José Fernández. A la segona part, van marcar Bakari, Óscar, Cristian i Álex.

El Viejas Glorias jugarà dissabte, a partir de les 17 hores, a casa contra el líder, el Mataronesa. Els llagostencs són segons amb 43 punts, sis menys que el primer classificat. El Viejas Glorias està en un gran moment de forma i ara buscarà un triomf que li permeti apropar-se encara més a la primera posició. El Mataronesa està fent també una gran temporada i només ha cedit un empat en les disset jornades que es porten disputades.

La entrada El Viejas Glorias suma un nou triomf abans de rebre la visita del líder aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat