El FS Unión Llagostense guanya el Ripoll (1-2) i se situa líder en solitari

El Fútbol Sala Unión Llagostense s’ha situat líder en solitari de la Nacional Catalana després de guanyar el cap de setmana el Ripoll per un ajustat 1 a 2. El Montsant Sala5 va tenir jornada de descans i el Tiana va perdre per 5 a 4 a la pista del quart classificat, el Dante. Tots tres equips lideraven fins ara la classificació empatats a punts.

El Ripoll es va avançar als 19 segons i amb el 1 a 0 es va arribar al descans. Els llagostencs van dominar tot el partit i van fer a la segona part els gols que els van donar la victòria. David Martín i Alberto Núñez van marcar els gols. En aquest partit va debutar un nou fitxatge del conjunt de la nostra localitat, Carlos Muñoz.

La propera jornada, l’equip entrenat per José Manuel Poyato rebrà la visita de l’Hortonenc Castellví, que és el penúltim classificat. L’enfrontament es disputarà dissabte a les 17 h al CEM el Turó. El Fútbol Sala Unión Llagostense és líder amb 31 punts, seguit del Montsant Sala5 i del Tiana amb 28. El Montsant Sala5 ha jugat dos partits menys.

D’altra banda, el segon equip del FS Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana per 2 a 4 a la pista del Sant Cebrià de Vallalta. Els llagostencs ocupen la desena posició amb 18 punts i la propera jornada jugaran contra el Baix Montseny, que és penúltim classificat. El partit tindrà lloc diumenge a les 10.30 h al CEM El Turó.

La entrada El FS Unión Llagostense guanya el Ripoll (1-2) i se situa líder en solitari aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat