La Concòrdia cau a casa davant del Palau (0-2)

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda amb el Palau per 0 a 2. Els dos gols els han marcat exjugadores del conjunt llagostenc. El 0 a 1 l’ha fet Anna Escribano als 34 segons i el 0 a 2, Esther al minut 13.

La Concòrdia, que suma la setena derrota seguida, ha intentat plantar cara al segon classificat, però les visitants han estat superiors. Durant la primera part, el Palau ha disposat de més ocasions de gol, però no les ha aprofitades. La Concòrdia s’ha aproximat en algun moment amb perill a la porteria visitant, però sense encert de cara a gol.

Les llagostenques han arriscat molt a la segona part, ja que pràcticament des del primer moment han jugat amb cinc jugadores de pista. El Palau s’ha defensat molt bé i la seva portera ha evitat que arribés cap gol llagostenc. Al minut 14, Lali no ha rematat bé la millor ocasió de la Concòrdia. Poc abans, Mònica havia evitat el 0 a 3 amb una gran intervenció.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans i, després, la Concòrdia jugarà a Castelldefels.

La entrada La Concòrdia cau a casa davant del Palau (0-2) aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat