Antonio Rísquez continua al capdavant dels socialistes llagostencs

Un moment de l’assemblea de divendres.

Antonio Rísquez ha estat reescollit com a primer secretari de l’Agrupació del Partit dels Socialistes de la Llagosta. Els socialistes llagostencs van celebrar divendres la seva assemblea per renovar l’executiva del partit i van aprovar l’informe de gestió de la direcció sortint.

El PSC llagostenc va comptar amb la presència del primer secretari comarcal dels socialistes, Jonatan Martínez. La direcció socialista llagostenca estarà formada per tretze persones, set homes i sis dones. Raúl Valero continua sent el secretari d’Organització; Conchi Jiménez es manté com a secretària de Polítiques municipals i Óscar Sierra, alcalde de la Llagosta, com a secretari de Comunicació i Relacions institucionals. La resta de l’executiva està formada per Lluís Ortí, com a secretari adjunt a Organització; Antonia Illescas , secretària de Polítiques socials i serveis a les persones; Imma Buades , secretària d’Igualtat; Mariano García, secretari de Finances i Activitats de la Casa del Pueblo; Maria Gaona, secretària de Cooperació i Solidaritat; Jordi Jiménez, secretari de mobilització; Fran Ruiz, secretari de Formació, Joventut i Persones LGTBI; Marce Ferrer, com a vocal; i Melania Beltran és la representant de les Joventuts Socialistes.

Antonio Rísquez ha indicat que el principal objectiu dels socialistes “és fer que la Llagosta continuï apostant pel PSC i assolir de nou l’alcaldia del municipi. El partit és una eina al servei d’aquesta finalitat, que no és governar per governar, sinó perquè creiem que les nostres propostes són les que més s’apropen a la realitat del municipi”.

La entrada Antonio Rísquez continua al capdavant dels socialistes llagostencs aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat