El sènior masculí del Joventut Handbol suma una nova victòria

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va aconseguir diumenge la sisena victòria de la temporada, la segona consecutiva. Els llagostencs van vèncer el Gavà B per 28 a 34. Aquest partit era molt important, ja que el conjunt del Baix Llobregat és un rival directe per evitar el descens.

Després d’aquesta jornada, el conjunt entrenat per Xavi Canalejas ha pujat un lloc a la taula i ara és antepenúltim, amb 12 punts, els mateixos que té el Gavà B, que és penúltim, i 4 més que els Sants, que és el darrer classificat. Per sobre dels llagostencs està el Martorell, amb 13 punts.

Diumenge, el Joventut Handbol rebrà la visita del cuer. El partit es disputarà a les 12.30 h al Poliesportiu Antonio García Robledo. Els principals rivals dels llagostencs s’enfrontaran a equips de la part mitjana-baixa de la classificació. El Gavà B visitarà la pista del Cornellà i el Martorell anirà a casa del Fornells.

El sènior femení va tenir jornada de descans. El proper cap de setmana rebrà el Sants. El partit es disputarà dissabte a les 19 h a l’Antonio García Robledo. El conjunt de Barcelona és quart, amb 16 punts, mentre que les de la Llagosta són penúltimes amb 4.

D’altra banda, sis jugadores de l’infantil femení participaran diumenge a la primera jornada de Tecnificació d’Handbol Base Femení 2017. Esther, Soto, Fuentes, Idoia, Maria i Marta es desplaçaran fins a Igualada per prendre part en aquesta sessió, que servirà per escollir a les futures components de la Selecció Catalana Infantil Femenina.

La entrada El sènior masculí del Joventut Handbol suma una nova victòria aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat