El FS Unión Llagostense goleja (7-3) el tercer classificat, el Montsant Sala5

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha derrotat aquesta tarda el tercer classificat, el Montsant Sala5, per 7 a 3. Els llagostencs es consoliden a la primera posició. El partit ha estat força igualat, però els de la nostra localitat han estat molt bé en atac i han marcat grans gols en accions de molta tècnica individual.

Durant els primers minuts, els dos equips han disposat de clares ocasions, però els dos porters han estat molt bé. Al minut 16, Alberto ha fet l’1 a 0 a la sortida d’un córner. Els visitants han reaccionat i han enviat dues pilotes al pal. Alberto ha pogut marcar el 2 a 0, però ha xutat molt desviat. A falta de dos segons per al descans, el Montsant Sala5 ha empatat en un córner.

Al començament de la segona part, els dos equips han buscat el gol. El FS Unión Llagostense ha estat molt més efectiu que el seu rival. Al minut 3, Marc ha marcat el 2 a 1 després d’una bona combinació amb David Soria. Un minut després, David Martín ha fet el 3 a 1 després d’una recuperació i una assistència de David Soria.

Els visitants han reduït les diferències al minut 8 i han buscat l’empat, però Abraham ha estat molt bé sota pals. En una jugada de contracop, Alberto ha marcat al minut 14 després d’una assistència de Marc. Poc després, ha arribat el 4 a 3. Faltaven cinc minuts per al final i els locals no s’han deixat sorprendre. Alberto Joyera ha protagonitzat dues grans accions individuals que han acabat en gol. Pràcticament al final, David Soria ha fet pujar al marcador el 7 a 3.

Abans del partit, s’ha fet un minut de silenci per la mort d’un avi del jugador llagostenc Carlos Gálvez. El proper cap de setmana, els de José Manuel Poyato aniran a la pista del Sansur.

La entrada El FS Unión Llagostense goleja (7-3) el tercer classificat, el Montsant Sala5 aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat