Balanç satisfactori del format i els actes de 3 de Teatre

Els organitzadors del primer festival 3 de Teatre de la Llagosta han fet avui un balanç satisfactori del format i del desenvolupament de les propostes escèniques que s’han fet durant tot el cap de setmana.

 

 

 

 

 

Centenars de persones es van manifestar dissabte al migdia a la plaça d’Antoni Baqué de la Llagosta per demanar diàleg entre el govern de l’Estat i la Generalitat.

L’entitat llagostenca Aspayfacos ha posat a la venda el calendari ‘Tots els mesos estem amb tu’, que retrata les visites que han fet un grup persones amb diversitat a diferents comerços.

El Centre de Formació de persones Adultes de la Llagosta va celebrar divendres a la tarda, a la sala Àgora de l’institut Marina, l’acte de inauguració del curs 2017-2018.

El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte l’AECS de l’Hospitalet per 1 gol a 3. El partit corresponia a la segona jornada de lliga i també va ser la segona victòria a les llagostenques.

El Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar dissabte a 3 gols a la pista dels Sagrerenc. En tres jornades, els llagostencs només sumen dos empats i una derrota.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.