La campanya Junts per l’ELA recapta més de 1.000 euros

Els organitzadors de la campanya Junts per l’ELA han fet un balanç positiu de les activitats organitzades durant el cap de setmana passat, que van permetre recaptar més de 1.000 euros per lluitar contra aquesta malaltia.

El Centre d’Assistència Primària ha instal·lat durant uns dies una taula informativa sobre alimentació saludable, coincidint amb la celebració dels dies mundials de l’Alimentació i contra l’Obesitat.

Avui tanca la roda d’entrevistes als portaveus municipals del mes d’octubre, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que parla de la situació política actual que es viu entre Catalunya i Espanya.

El Club Esportiu la Llagosta va caure derrotat diumenge (0-6) davant del Masnou. Els llagostencs no van ser rivals per al conjunt de la comarca del Maresme.

El partit que va enfrontar diumenge Club Deportivo Viejas Glorias i el Tirol, de Premià de Mar, es va suspendre al minut 30 de la primera part quan el marcador indicava empat a un gol.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.