Inici de la campanya de les eleccions del 21 de desembre

Aquesta mitjanit ha començat la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. A la Llagosta tindran dret a vot un total de 9.657 persones.

 

 

 

 

 

 

L’agrupació local de l’Assemblea Nacional Catalana a la Llagosta va fer ahir una concentració de protesta a la plaça d’Antoni Baqué per reclamar la llibertat dels Jordis i dels exconsellers Forns i Junqueras.

El Fòrum de Debate Llagostense organitzarà demà un acte a la plaça d’Antoni Baqué, a partir de les sis de la tarda, per celebrar el Dia de la Constitució espanyola de 1978.

El Centre Cultural de la Llagosta serà l’escenari, el proper dissabte, a partir de les vuit del vespre, de la quarta edició del festival solidari Zambomba Flamenca.

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa el pla Grèvol, per evitar robatoris i altres delictes durant les properes festes Nadalenques. També hi haurà controls d’alcoholèmia.

El Joventut Handbol la Llagosta organitzarà demà, durant tot el dia, al pavelló Antonio García Robledo, la setena edició de la Trobada d’Handbol per recaptar diners per a la Marató de TV3.

L’Handbol Club Vallag de la Llagosta va perdre dissabte a la pista del Vilamajor per 31 gols a 26. Els llagostencs van caure tot i que van plantar cara fins a les acaballes del partit.

El Club Esportiu la Llagosta va perdre diumenge per la mínima, zero a un, a casa, contra el Cabrils B. Els llagostencs perden una posició i ara són setens al grup sis de la Quarta Catalana de futbol.

El Club Deportivo Viejas Glorias va golejar dissabte els veterans de la Molletense per zero gols a setze. Els de la nostra localitat són virtualment segons a la classificació.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.