Resultats a la Llagosta de les eleccions al Parlament del 21D

Ciutadans va ser ahir el partit més votat a la Llagosta en les eleccions al Parlament de Catalunya. La formació d’Inés Arrimadas va aconseguir a la nostra localitat 2.904 vots.

En segon lloc es va situar el Partit dels Socialistes, amb 1945 vots. Esquerra Republicana va ser tercera amb 1.081 vots i la candidatura de Catalunya en comú-Podem, quarta, amb 775 vots.

La resta de partits a la Llagosta van aconseguir, per aquest ordre en nombre de vots, Junts per Catalunya, 483 vots; Partit Popular, 369 vots, i la CUP, amb 120 vots.

Aquest matí s’ha desenvolupat la dissetena edició de la Ràdio marató solidària que organitzen Ràdio la Llagosta i Rems. 46 infants es beneficiaran d’aquesta campanya.

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda a partir de dos quarts de vuit del vespre per tractar, entre altres temes, la cessió a la Generalitat del terreny per a la construcció del nou ambulatori.

La colla dels Saltats organitza demà, al Centre Cultural, a partir de les sis d ela tarda, una activitat per rebre al Pare Noel. La festa inclou la presència de Mary Poppins i altres personatges de Disney.

L’Agrupació Sardanista de la Llagosta celebrarà diumenge a partir de les dotze del migdia, al passegi de l’avinguda de l’Onze de Setembre, la darrera ballada d’aquest any.

El pavelló Antonio García Robledo acollirà demà durant tot el dia la quarta edició de l’Handball Day, una festa esportiva que comptarà amb la presència del campió del món llagostenc.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.