Patricia Arroyo guanya el tercer ‘Tu cara me resuena’

Patricia Arroyo va guanyar dissabte passat la tercera edició de l’espectacle Tu cara me resuena, que va organitzar l’escola de Can Arlechino Estudio al Centre Cultural de la Llagosta. El jurat també va premiar en segon lloc l’actuació de Mon Doblas i en tercera posició d’Andrea Moreno. El públic va omplir totes les butaques del Centre Cultural.

 

 

 

• Dissabte va tenir lloc a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida la primera preliminar del 35è Concurs de cante jondo Ciutat de la Llagosta, que organitza la Casa de Andalucía.

• L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert el període d’inscripció per als diferents cursos presencials i a distància per a adults que es faran fins al proper mes de juliol.

• La guarderia municipal de la Llagosta ha obert avui el període de preinscripció per al proper curs. L’escola bressol ofereix places per a infants de zero a tres anys.

• Aquesta tarda es trobaran a la Biblioteca de la Llagosta els disset infants que participen com a jurat al premi Atrapallibres. Durant la trobada es comentarà la tercera lectura d’aquest certamen.

• El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte passat el Vallirana (3-0) i manté el pols pel títol de lliga amb el Femiport Palau i l’Hispànic de Torrent, que també van guanyar.