El CD la Concòrdia ofereix la lliga 2018-19 a l’Ajuntament

• La directiva i les jugadores del Club Deportivo la Concòrdia van oferir divendres a l’Ajuntament de la Llagosta la copa de campiones de lliga de la Segona Divisió de futbol sala aconseguida la temporada passada.

• Demà, a les set de la tarda. tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte de presentació de les setze propostes finalistes del projecte de pressupostos participatius.

• El llagostenc Joan Josep Torà va ser escollit divendres passat com a secretari de polítiques LGTBI de l’executiva comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Vallès Oriental.

• Ja estan obertes les inscripcions per participar a la 33a edició de la Cursa popular Els 10 de la Llagosta, que es disputarà el diumenge 5 d’abril pels carrers de la nostra localitat.

• Una cinquantena de persones de la Llagosta participaran demà a la sortida que tindrà lloc a El Prat de Llobregat dins del cicle de passejades per a la gent gran que organitza la Diputació de Barcelona.

• El Club Deportivo la Concòrdia ha pujat a la sisena posició del grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala després de guanyar a la pista de l’AECS de l’Hospitalet per un gol a quatre.

• El Futbol Sala Unión Llagostense també va guanyar ahir per un gol a quatre a la pista del Trinitat Nova i ara és el vuitè classificat de la Lliga Nacional catalana.