Arriba el tren de rodalies a la Llagosta

Arriba el tren de rodalies a la Llagosta

654
Compartir
Abaixador de la Llagosta, l'any 1991.
Abaixador de la Llagosta, l’any 1991.

Va ser, sense cap mena de dubte, la notícia de l’any 1989 i probablement una de les més importants del segle XX a la Llagosta. Després de desenes d’anys sense que cap tren de rodalies s’aturés a la Llagosta, a principis del mes de març de 1989 s’obria l’abaixador a la línea de França. Des de llavors hi ha una alternativa més ràpida per anar a Barcelona que el fins llavors autobús. Malauradament, no es conserven a l’arxiu els audios de la notícia de l’estrena de l’abaixador, que posteriorment es convertiria en l’estació de rodalies de la Llagosta, però si hem trobat la notícia de l’informatiu cap de setmana Contrapunt que es va emetre el 29 de setembre de 1991 on s’explicava l’augment de la freqüència de pas dels trens.