Site icon Ràdio la Llagosta

Les entitats de la Llagosta ja poden sol·licitar la instal·lació de barraques per a la Festa Major

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a aquelles entitats que vulguin muntar un bar o una barraca a l’Espai de concerts o a la marquesina del Parc Popular durant la Festa Major. Les instàncies s’han de lliurar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 14 de juliol.

Per poder muntar un bar o una barraca, s’ha de ser una entitat inscrita a la Generalitat i al Registre Municipal d’Associacions amb una antiguitat major a un any, a més de tenir una dinàmica activa entre el teixit associatiu local i participar en l’organització d’activitats de la Festa Major.

Aquest any, s’afegeix una nova zona on s’instal·laran barraques, concretament a l’espai que ocupava la marquesina del Parc Popular. En aquest lloc, està previst organitzar activitats musicals juvenils durant la Festa Major.

Juntament amb la sol·licitud s’haurà de presentar una fotocòpia del NIF de l’entitat i una memòria explicativa de la seva activitat durant els darrers dotze mesos. Les bases reguladores de l’adjudicació dels bars i barraques de la Festa Major es poden consultar al web municipal.

La entrada Les entitats de la Llagosta ja poden sol·licitar la instal·lació de barraques per a la Festa Major aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version