Site icon Ràdio la Llagosta

L’Ajuntament realitza un curset sobre desfibril·ladors per a entitats

Demà al matí es farà al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí una sessió formativa per saber com funcionen els desfibril·ladors que hi ha instal·lats a diferents edificis públics de la Llagosta. Aquest curs està destinat a un grup de divuit persones que formen part de les entitats culturals i esportives que habitualment fan activitats al Centre Cultural i al poliesportiu Antonio García Robledo.

L’Ajuntament va contractar l’any 2015 quatre desfibril·ladors externs automàtics, també anomenats DEA, a l’empresa CardioSOS Global Protection. Dos d’aquests equips són accessibles a la ciutadania i es van instal·lar al Centre Cultural i al pavelló poliesportiu Antonio García Robledo. Els altres dos DEAs estan de forma permanentment als dos cotxes patrulla de la Policia Local. L’Ajuntament té previst col·locar en un futur un altre equip a l’exterior de l’edifici consistorial, a la plaça d’Antoni Baqué.

A més, a la Llagosta hi ha també dos desfibril·ladors instal·lats al Centre d’Assistència Primària i al Complex Esportiu Municipal El Turó. El tècnic municipal de Salut Pública, Lluís Julian, ha explicat en què consistirà la jornada formativa per a entitats que es farà demà a Can Pelegrí.

La entrada L’Ajuntament realitza un curset sobre desfibril·ladors per a entitats aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version