Site icon Ràdio la Llagosta

Animalets posa la venda el calendari solidari de 2021

• Animalets ha posat a la venda el calendari solidari del 2021. Aquesta és la tercera edició d’aquest calendari, que té un preu de cinc euros. La recaptació anirà destinada al refugi de gats.

• Es presenta un projecte per recuperar el Besòs amb un pressupost de més de 227 milions d’euros. La construcció de tancs de tempesta, l’erradicació d’espècies invasores, l’aposta per l’agricultura sostenible i la creació d’estacions d’aigües regenerades són algunes de les accions previstes.

• L’Oficina de Català de la Llagosta obrirà al gener les matriculacions per als cursos que organitza durant el segon trimestre d’aquest curs 2020-2021. Durant aquests dies s’estan fent les proves de nivell a les persones que es vulguin inscriure per primera vegada.

• Avui, a l’entrevista del mes de desembre amb el portaveu del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya, Conchi Jiménez, que destaca la programació nadalenca amb mesures per evitar la propagació de la Covid-19.

• Dani Muñoz i Álex Parejo juguen aquesta temporada al primer equip de La Salle Montcada d’handbol. Els dos llagostencs militen en un equip de la Primera Divisió estatal.

Exit mobile version