Site icon Ràdio la Llagosta

El jurat tria els finalistes del Concurs de cartells

 El jurat del Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta ja ha escollit les tres obres finalistes. Els cartells han estat signats amb els pseudònims Dexter, Tinta de Pixel i Cebolla.

 El Procicat ha aprovat la reobertura de bars i restaurants fins a les onze de la nit a partir del proper diumenge, dia 9 de maig, coincidint amb l’aixecament de l’estat d’alarma.

 La Generalitat estudiarà aquesta setmana que potser no caldrà seguir aplicant un toc de queda nocturn a partir de diumenge si les dades de la pandèmia segueixen com fins ara.

 El dilluns de la setmana que ve tindrà lloc a la Llagosta la tercera captació de sang d’aquest any. Les persones que vulguin donar han de demanar cita prèvia a la web del Banc de sang.

 El Club Deportivo la Concòrdia va empatar dissabte a un gol contra Les Corts a casa. Les llagostenques van deixar escapar la possibilitat d’obtenir la classificació matemàtica per a la promoció.

 El Fútbol Sala Unión Llagostense també va empatar dissabte a un gol, a casa, contra el Montsant Sala 5 en la primera jornada de la fase pel títol de la Lliga Nacional catalana.

 El Club Esportiu la Llagosta també va empatar, en aquest cas de dos gols, el partit que va disputar dissabte al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert davant l’Ametlla Associació Esportiva.

 I l’equip sub-25 del Club Bàsquet la Llagosta va perdre dissabte a la pista del Sant Ignasi, a Barcelona, per 75 a 71 punts. Tot i aquest resultat, els llagostencs es mantenen com a líders.

Exit mobile version