Site icon Ràdio la Llagosta

A la Llagosta hi haurà toc de queda una tercera setmana

▶️ La Llagosta continuarà una setmana més, i serà ja la tercera, amb el toc de queda nocturn decretat per la Generalitat per frenar els contagis de la cinquena onada de la covid-19.

▶️ La nostra localitat té una incidència de la pandèmia de 429 casos per cada 100.000 habitants, mentre que el límit per sortit del confinament nocturn és de 400 casos.

▶️ Els hospitals de Mollet i Granollers sumen aquesta setmana un total de 117 persones ingressades per covid-19. Això suposa 13 més que dimecres de la setmana passada.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de dos quarts de vuit de la tarda, i de forma telemàtica, el ple ordinari del mes de juliol. Ràdio la Llagosta retransmetrà en directe la sessió.

▶️ Quan portem gairebé la meitat de l’estiu, de moment, l’estació s’està caracteritzant perquè a la Llagosta es registren temperatures més altes del que seria habitual i també per l’escassetat de pluges.

▶️ La selecció espanyola d’handbol, amb el llagostenc Antonio García Robledo, s’ha classificat pels quarts de final dels Jocs Olímpics de Tòquio.

Exit mobile version