Site icon Ràdio la Llagosta

Demà es presenten les propostes finalistes sobre Can Baqué

▶️ Demà dimarts, a partir de les sis de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament, tindrà lloc l’acte de presentació de les propostes finalistes per definir el futur de la històrica masia de Can Baqué.

▶️ Animalets, l’associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, va organitzar ahir diumenge una festa solidària per finançar les despeses del refugi per a gats que l’entitat té prop de la riera Seca.

▶️ Dimecres passat, al vespre, la Cavalcada del Reis va tornar a la Llagosta després que l’any passat no ho pogués fer a causa de la pandèmia la covid-19.

▶️ Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van detenir dues persones i van desmantellar el dia 17 de desembre una plantació de marihuana al polígon industrial de la Llagosta.

▶️ L’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, que gestiona els impostos i tributs del municipi de la Llagosta, ha posat en marxa un nou mètode de pagament mitjançant la plataforma bizum.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va perdre dissabte passat per un gol a dos contra el Marín Futsal, de Pontevedra, i ha quedat eliminat de la Copa de la Reina als setzens de final.

Exit mobile version