El Viejas Glorias ja és segon després de golejar el Sant Miquel

El Club Deportivo Viejas Glorias s’ha situat en segona posició després de guanyar dissabte per 7 a 2 el Sant Miquel. És la setena victòria seguida per a l’equip que entrena José Ortuño.

Els llagostencs van afrontar el partit amb baixes, però passen per un bon moment i estan plens de confiança. La primera part va ser de clar color local. Al minut 20, el resultat ja era de 4 a 0, amb dos gols de Cristian, un d’Abel i un altre d’Óscar.

A la segona part, el Viejas Glorias es va relaxar i tot va ser més igualat. Els tres gols llagostencs els van fer Gogui, Garri i Baka.

Després d’aquest triomf, el Viejas Glorias és segon amb 22 punts. El proper cap de setmana, jugarà al camp del Santa Susanna.

La entrada El Viejas Glorias ja és segon després de golejar el Sant Miquel aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat