Ràdio la Llagosta, 30 anys en antena

Ràdio la Llagosta, 30 anys en antena

Ràdio la Llagosta fa 30 anys en antena l’11 de setembre de 2016. L’emissora municipal commemora el 30è aniversari amb aquesta página web, on es repassa de forma gràfica i sonora la història de Ràdio la Llagosta. Aquest web recull imatges històriques de l’emissora, ressenyes amb fotografies i arxius sonors de les notícies que durant aquests 30 anys han perfilat com és avui en dia la Llagosta i també programes i retransmissions que d’alguna manera han definit el perfil de la Ràdio.
Va ser durant la Festa Major de 1986 quan Ràdio la Llagosta va iniciar les seves emissions de forma regular. Primer des dels estudis que estaven situats al carrer de Santa Teresa i a partir de 1994 des de la tercera planta del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. Els primers anys es van caracteritzar per una gran precarietat en mitjans tècnics, que en gran mesura es van veure superats per un ampli col·lectiu de col·laboradors que de forma voluntària van ajudar decisivament a configurar una emissora plural, democràtica i participativa.logo-30-aniversario
Avui, alguns d’aquells primers programes realitzats per col·laboradors encara s’emeten a Ràdio la Llagosta, com ara La veu sardanista, l’espai que cada diumenge al matí presenta l’Agrupació Sardanista de la Llagosta. També se segueixen emetent clàssics com Cien éxitos de siempre, que dirigeix i presenta el nostre company José Francisco Artacho. I tot això amanit amb les dues edicions (13.30 h i 20 h) del programa diari d’informació local Contrapunt i els butlletins amb notícies de proximitat que s’ofereixen a les hores en punt des de les 9 del matí fins a mitjanit. A més, fa dos d’anys, l’espai d’informació esportiva La Jugada de Ràdio la Llagosta (els dilluns i divendres a les 20.30 h) va prendre el relleu del clàssic programa d’informació esportiva Contrareloj.
Mesa 2 José Martínez 3 (1991)

PROGRAMES

NOTÍCIES

IMATGES