Ràdio la Llagosta recupera en aquestes eleccions el debat electoral amb els candidats a l’alcaldia de la nostra localitat. L’acte, coorganitzat amb l’informatiu local 08CENTVINT, tindrà lloc el dimecres, 20 de maig, a les 20 h al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons.

Els set alcaldables han confirmat la seva participació en el debat, Óscar Sierra, pel PSC; Alberto López, per ICV-EUiA; Mireia Egea, per CiU; Jaume Bonallach, pel PP; Jordi Sabanza, per Ciutadans; Xavier Cols, per ERC; i Bartolomé Fraile per UPyD.
Amb aquest debat, Ràdio la Llagosta recupera un espai que ja fa algunes eleccions no s’havia realitzat per diferents motius. Ara, els mitjans de comunicació municipals han treballat per fer possible que la ciutadania pugui conèixer les diferents propostes electorals locals.

Aquesta serà la primera ocasió que el debat es faci fora dels estudis de Ràdio la Llagosta. Els candidats debatran al Centre Cultural, que estarà obert a tota la població. El debat s’emetrà en directe per Ràdio la Llagosta, al 100.4 de la FM.

Els candidats a l’alcaldia exposaran i confrontaran les seves propostes electorals durant dues hores. El debat estarà estructurat en diversos blocs temàtics, com ara ocupació, civisme, cultura o gent gran, entre d’altres. Els sis candidats i la candidata tancaran amb un torn on explicaran per què votar a la seva formació.