Site icon Ràdio la Llagosta

El cartell ‘Escenes’ d’Andrés Ortiz és la imatge oficial de la Festa Major 2016

2016-06-28 cartellESCENES DE FESTA MAJORLa Llagosta ja ha escollit el seu cartell de la Festa Major 2016. Escenes de Festa Major d’Andrés Ortiz ha estat la imatge guanyadora del 8è concurs de cartells de la festivitat de la nostra localitat que ha convocat l’Ajuntament de la Llagosta. El resultat de les votacions es va fer públic ahir i la imatge d’Ortiz ha guanyat amb 555 vots, d’entre el total de 856 que s’han registrat mitjançant l’OAC i el web del 08CENTVINT.

Andrés Ortiz ja va guanyar a l’edició de l’any passat i enguany es va presentar amb una imatge plena de dibuixos, que representen diverses escenes de la festivitat en un fons blanc. Al cartell destaquen edificis representatius de la nostra localitat com l’Ajuntament, la parròquia de Sant Josep, la font de l’avinguda Onze de Setembre i l’institut Marina. El guanyador va rebre un premi de 500 euros.

El segon classificat, amb 189 vots, va ser Rosa Maria Florensa, de la Llagosta, que ha guanyat 200 euros amb l’obra Ai Weiwei; i el tercer, amb 112 vots, ha estat Jordi Carmona, de la Llagosta que ha rebut 100 euros per la imatge JC.

Al concurs es van presentar nou obres, dues de les quals no complien les bases. Un jurat d’experts va escollir els tres cartells finalistes i posteriorment es va obrir un procés de participació ciutadana a través de votacions al web i a l’OAC.

La entrada El cartell ‘Escenes’ d’Andrés Ortiz és la imatge oficial de la Festa Major 2016 aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version