Site icon Ràdio la Llagosta

El Borussia Dortmund, guanyador de les 24 hores del Fútbol Sala Unión Llagostense

El Borussia Dortmund de la Llagosta ha estat l’equip guanyador de les 24 Hores de Futbol Sala Trofeu Mecman organitzades pel Fútbol Sala Unión Llagostense. El torneig es va celebrar el cap de setmana al Poliesportiu Antonio García Robledo i va comptar amb la participació de setze equips.

El segon classificat de la competició ha estat també un altre conjunt llagostenc, Edgar i els seus amics. La final va acabar amb un resultat de 3 a 5 a favor del Borussia.

El trofeu al màxim golejador ha estat per a Roberto Garrido, del CES Blanes, que ha marcat 12 gols. La copa per a l’equip menys golejat durant la primera fase del torneig se l’ha emportat Edgar i els seus amics, que només va rebre 5 gols.

El torneig va començar dissabte a les nou del matí. La primer fase va finalitzar amb un triple empat. La diferència de gols va decidir els equips que passarien a la semifinal. Després d’hores de competició, el Borussia Dortmund, que l’any passat també va disputar una semifinal, va guanyar un equip jove, Edgar i els seus amics.

La entrada El Borussia Dortmund, guanyador de les 24 hores del Fútbol Sala Unión Llagostense aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat