El Centre Cultural acollirà diumenge l’XI Festival La guitarra y el pueblo

Manolo Sanlúcar

Manolo Sanlúcar.

La Unión Musical La Flamenca organitzarà diumenge l’onzè edició del Festival de guitarra de la Llagosta, La guitarra y el pueblo. El recital d’enguany tindrà lloc a les 11 h al Centre Cultural i estarà dedicat al guitarrista Manolo Sanlúcar.

La primera part de l’espectacle inclourà les actuacions dels guitarristes més petits, els alumnes més avantatjats interpretaran algunes peces i, abans del descans, serà el torn dels temes per grups.

La segona part del festival estarà dedicada a Manolo Sanlúcar, un dels guitarristes més importants del flamenc. Sanlúcar, de 72 anys, fa tres que es va retirar dels escenaris. L’espectacle acabarà amb una actuació conjunta amb cant flamenc, ambientat en el que s’anomena cuarto de cabales, un espai on els aficionats al flamenc es reuneixen per compartir el cant.

El festival La guitarra y el pueblo estarà protagonitzat pels alumnes del mestre Paco Garfia, de l’escola Mundo Flamenco, que durant tot el curs aprenen i assagen les peces que a final de curs interpretaran dalt de l’escenari del Centre Cultural. L’entrada és gratuïta.

La entrada El Centre Cultural acollirà diumenge l’XI Festival La guitarra y el pueblo aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat