Site icon Ràdio la Llagosta

La Festa dels Casals omple d’infants el Parc Popular

Un moment de la Festa dels Casals.

Un moment de la Festa dels Casals.

El Parc Popular ha acollit aquest matí la Festa dels Casals. Un bon nombre d’infants han participat a les activitats que han preparat l’Ajuntament i la majoria dels casals d’estiu que s’organitzen a la nostra localitat.

Els nens i les nenes dels casals de les Planes, del CEM El Turó, de l’Escola de teatre TELL, de l’Escola de dansa La Room i els infants de P2 de l’Escola Bressol Municipal Cucutras han arribat al voltant de les 9.30 h per jugar una estona fins a les 10.15 h, quan han fet una parada per esmorzar. Una mica més tard, el grup Jin Jan s’ha encarregat de portar a escena un espectacle d’animació, fent participar a tots els infants assistents. El Complex Esportiu Municipal El Turó ha fet una classe de zumba. Nens, nenes, monitors i monitores han ballat de valent abans de tancar la festa amb un canó d’escuma.

La Festa dels Casals ha estat oberta a tota la població. Aquesta és la primera vegada que es fa un acte d’aquest tipus a la nostra localitat. L’objectiu era crear un esdeveniment que permetés als infants dels diferents casals compartir plegats una bona estona.

La entrada La Festa dels Casals omple d’infants el Parc Popular aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version