Site icon Ràdio la Llagosta

La Festa dels colors i un taller de samarretes són algunes de les propostes per a avui

holi infantilAvui s’organitzen tres activitats en el marc de la programació Viu l’estiu. La plaça d’Antoni Baqué acollirà la Festa dels colors i la Biblioteca, un taller de samarretes. A més, al Restaurant Vostra-Vite se celebrarà una nova classe de salsa.

El Nou Casal i Aspayfacos portaran a terme la tercera i darrera activitat conjunta que organitzen aquest estiu. Després de la Festa de l’escuma de la setmana passada i del taller de percussió del 7 de juliol, per a avui han preparat la Festa del colors. El Holi familiar es farà a la plaça d’Antoni Baqué a partir de les 18.30 h. Les bossetes amb els colors es podran recollir a la mateixa plaça.

D’altra banda, a les 17 h començarà un taller per decorar samarretes per a aquest estiu. L’activitat es desenvoluparà a la Biblioteca de la Llagosta i anirà a càrrec de Teresa Cañas. Per participar-hi, només cal porta una samarreta de color clar.

Classes de salsa

D’altra banda, la mateixa Biblioteca, conjuntament amb el Restaurant Vostra-Vite, organitza avui una nova classe de salsa. Les persones interessades poden anar a les 23.30 h al restaurant, situat al número 7 del carrer de l’Estació.

La entrada La Festa dels colors i un taller de samarretes són algunes de les propostes per a avui aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version