Site icon Ràdio la Llagosta

L’Ajuntament repartirà a l’agost menjars a domicili a 17 infants

L’Ajuntament de la Llagosta distribuirà àpats a domicili a 17 nens i nenes de la nostra localitat de famílies amb escassos recursos econòmics durant el mes d’agost. És la primera vegada que el Consistori portarà a terme aquesta mesura amb l’objectiu que durant el mes d’agost aquests infants tinguin garantit un menjar saludable diari. De forma paral.lela, també es farà, a través de l’entitat Rems, durant aquesta setmana, un repartiment extraordinari d’aliments frescos entre famílies necessitades per cobrir les necessitats del mes d’agost.

També es beneficiaran del repartiment de menjars a domicili 12 persones usuàries del Casal d’Avis durant els dies que aquest equipament estigui tancat (del 6 d’agost al 4 de setembre). Aquestes persones hauran de pagar 4,5 euros per menú, que està subvencionat, ja que l’Ajuntament paga 1,5 euros per menjar per fer front a la despesa total.

Els nens i nenes no hauran de pagar res. El cost l’assumirà íntegrament l’Ajuntament. En total, el cost del servei de catering és d’uns 3.600 euros sense IVA, dels quals l’Ajuntament n’aportarà 2.000 i la resta seran els diners que pagaran els 12 usuaris del Casal d’Avis que rebran el menjar a casa cada dia.

La entrada L’Ajuntament repartirà a l’agost menjars a domicili a 17 infants aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version