Site icon Ràdio la Llagosta

Un gol en el minut 89 dóna la victòria al primer equip del CE la Llagosta

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va guanyar al camp de la Sabadellenca B en el minut 89. Un gol d’Hugo Andrés Martínez va posar el definitiu 2 a 3 en el marcador i va donar la primera victòria de la temporada a l’equip llagostenc, diumenge passat.

A la primera part, els d’Humberto Velasco van marcar dos gols mitjançant Sebastian Ionut Raduta i podrien haver marxat al descans amb un resultat més favorable perquè van gaudir de nombroses ocasions per marcar. A la represa, els locals van aprofitar-se d’un moment de bogeria en el partit i en quatre minuts van marcar dos gols, el 2 a 2 de penal. L’equip llagostenc no va abaixar els braços i en el minut 89 va veure la recompensa a la feina feta amb el tercer gol per una bona acció individual d’Hugo Andrés Martínez.

El CE la Llagosta ocupa el quart lloc amb 3 punts. Aquest diumenge disputarà la tercera jornada contra el Montornés Norte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12.30 hores. Els montornesencs, que només han jugat un partit perquè a la primera jornada van descansar, venen de guanyar per 2 a 1 contra l’Escola de Futbol Base Ripollet.

La entrada Un gol en el minut 89 dóna la victòria al primer equip del CE la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat