Site icon Ràdio la Llagosta

La Concòrdia, sense sort amb el gol, perd a casa contra el Castelldefels

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha encadenat la segona derrota de la temporada després de perdre contra el Castelldefels per 0 a 2 aquest diumenge, que arribava com a cuer de la Segona Nacional. Les llagostenques no han tingut sort amb el gol, mentre que les visitants han estat molt més efectives en atac.

La primera oportunitat de perill ha estat per les visitants després d’una ràpida jugada que refusa sota els pals Clàudia Oviedo amb una mà providencial. La situació va despertar a la Concòrdia, que va ser millor a la primera part amb un moviment de pilota molt més fluid. D’aquesta manera s’han vist els millors minuts a la pista de les locals amb ocasions de perill d’Iris i d’Esther, per partida doble.

El Castelldefels treia la pilota del seu camp amb dificultats i en una errada, que s’aprofita Cristina Ancosta, treu un xut que pica al pal quan faltaven 6 minuts per arribar al descans. El conjunt d’Ivan Beas ha vist amb claredat la porteria rival, però en una jugada col·lectiva del Castelldefels, i ben trenada, ha sentenciat amb un remat de Patricia Sánchez, quan faltava un segon per anar al descans.

El gol psicològic ha afectat la Concòrdia, que s’ha vist superada, novament, als primers compassos de la represa. En aquesta ocasió, amb canvi de portera, Mónica Utrilla, ha tret un mà a mà, que ha donat tranquil·litat a les locals. El Castelldefels ha jugat durant la segona part a defensar el mínim resultat i intentar sorprendre amb desplaçaments llargs. A l’equador de la segona part, la Concòrdia ha tret, novament, la seva millor versió amb una clara ocasió entre Alma i Sònia Ancosta, que refusa la portera visitant. Tanmateix, Sònia Blanco ha pogut fer l’empat en una doble ocasió, sense fortuna de cara el gol.
Els dos darrers minuts del compromís la Concòrdia ha jugat amb la figura de la portera-jugadora i en una errada en atac, que no controla bé una pilota Iris al migcamp, la visitant, Noelia Ruiz, marca el 0 a 2 definitiu.

La Concòrdia suma 3 punts en tres partits disputats, després d’una victòria i dues derrotes. El proper compromís de les llagostenques serà el proper cap de setmana a la pista del San Isidro, de les Illes Canàries.

La entrada La Concòrdia, sense sort amb el gol, perd a casa contra el Castelldefels aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat