Site icon Ràdio la Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense guanya amb un gol de David Martín

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va aconseguir dissabte el segon triomf de la temporada. Els de José Manuel Poyato van guanyar a la pista de l’Hortonenc Castellví per 0 a 1. L’únic gol del partit el va marcar David Martín a la primera part.

El conjunt llagostenc, que va afrontar el partit amb baixes importants, va dominar davant d’un equip que es va limitar a tancar-se al darrere. El FS Unión Llagostense va merèixer un marcardor més ampli, però li va faltar encert de cara a gol.

L’equip de la Llagosta se situa en quarta posició amb set punts, a dos del líder, la Penya Recreativa Sant Feliu, que aquesta jornada va ser golejada a la pista del Ripoll (6-1). Dissabte, el FS Unión Llagostense rebrà la visita del Porqueres, que és antepenúltim amb només dos punts.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense va empatar dissabte (4-4) a la pista del Baix Montseny. Els de la Llagosta són novens amb cinc punts. La propera jornada, jugaran a casa contra l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, que és tercer amb nou punts.

La entrada El primer equip del FS Unión Llagostense guanya amb un gol de David Martín aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version