Site icon Ràdio la Llagosta

Tercera derrota de la temporada de l’amateur del CE la Llagosta

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va perdre diumenge per 2 a 3 contra el Santa Perpètua B, un conjunt que es presentava a la nostra localitat amb zero punts. Els visitants van marcar el 0 a 1 al minut 19. Poc després, Sebastian Ionut va empatar. Abans del descans, el Santa Perpètua B va fer l’1 a 2. En el tram final del partit, van arribar l’1 a 3 i el 2 a 3, que va marcar Marc Ales, de penal.

Després d’aquesta derrota, la tercera de la temporada, la Llagosta ocupa la vuitena posició amb sis punts. El proper cap de setmana, jugarà contra el Martorelles, que és sisè amb nou punts.

La entrada Tercera derrota de la temporada de l’amateur del CE la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat