Site icon Ràdio la Llagosta

Les Llagostes de l’Avern organitzen diumenge una caminada contra el càncer de mama

La colla de diables Les Llagostes de l’Avern organitza diumenge la segona Caminada contra el càncer de mama. L’acte començarà a les onze del matí al Parc Popular de la Llagosta. L’acte servirà per recaptar fons per al tractament del càncer de mama. Els diners que s’aconsegueixin aniran destinats íntegrament a l’Hospital de Mollet per atendre aquells tractaments que no cobreix la Seguretat Social.

El donatiu per participar a la Caminada contra el càncer de mama és de tres euros. A dos quarts de deu, els organitzadors ja començaran a fer les inscripcions. El recorregut de la passejada serà de deu quilòmetres. L’arribada es farà al mateix Parc Popular.

Aquest any, Les Llagostes de l’Avern també han preparat una sardinada i servei de bar a preus populars. La Caminada compta amb la col·laboració del Club Esportiu Fondistes de la Llagosta, de Veus de Dona i de l’Ajuntament.

La entrada Les Llagostes de l’Avern organitzen diumenge una caminada contra el càncer de mama aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version