Site icon Ràdio la Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol trenca la dinàmica de derrotes amb una victòria contra el Valldoreix

Celebració de la primera victòria de la plantilla del Joventut Handbol. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.

Celebració de la primera victòria de la plantilla del Joventut Handbol. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar la primera victòria de la temporada diumenge a la pista del Valldoreix. Els de Xavier Canalejas van guanyar 23 a 27 i deixen l’últim lloc de la classificació per pujar fins a l’avantpenúltima posició del grup A de la Segona Catalana.

Després de tres derrotes seguides, primer triomf dels llagostencs. Els de la nostra localitat es van mostrar molt concentrats durant tot el compromís, sobretot a la segona part. El Joventut Handbol va jugar gran part de la represa en inferioritat numèrica a causa de les exclusions, però en aquests moments van aconseguir defensar i sorprendre en atac.

El sènior masculí del JH la Llagosta té 2 punts a l’antepenúltim lloc i diumenge rebrà el cuer, el Gavà B que té 1 punt després d’empatar la jornada passada a la seva pista contra la Salle Bonanova (21-21). El duel tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 hores.

D’altra banda, el sènior femení va perdre contra el líder del grup C de Primera Catalana, el Perelló. Les llagostenques van caure a la seva pista per 17 a 34 i encadenen la tercera derrota. El proper partit serà aquest cap de setmana a la pista del Sant Vicenç B, que és quart amb 4 punts.

La entrada El sènior masculí del Joventut Handbol trenca la dinàmica de derrotes amb una victòria contra el Valldoreix aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version